FotbollLandskrona BoISNyheter

Landskrona BoIS värvar mittfältare

I veckan stod det klart att Granit Stagova lämnar Landskrona BoIS. Nu har man hittat hans ersättare. 

Det är 20-årige Passi Prudence som hämtas in till BoIS. Mittfältaren, som närmast kommer från Falkenbergs FF, har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Passi är en spelare jag har följt ett tag, vi pratade om honom redan 2016 och under hösten fick vi följa honom nära i Eskilsminne. Han kommer från Billesholm och har varit i Högaborg, han passar in i vårt tänk och kan användas på alla positioner på mittfältet. Under hösten blev han bättre och bättre, säger BoIS-tränaren Billy Magnusson till HD.se.

Under hösten var Prudence utlånad till Ettan södra-klubben Eskilsminne IF – som han var mycket väl kunnat skriva på för.

– Det var faktiskt tufft. Det var nära att bli klart, jag hade bra snack med Lindström och ”Kalle”(Karl-Johan Olsson, sportchef). Jag hade velat ge tillbaka för det halvåret jag fick, men så är det. Man måste tänka på fotbollen också, säger Prudence.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close