FC RosengårdFotbollNyheter

Dubbla spelarförlängningar i FC Rosengård

Övergångsperioden är i full gång. FC Rosengård gör sitt för att bibehålla en slagkraftig trupp. 

Under veckan har klubben förlängt med två spelare – mittbacken Hannes Cederholm (två år) och mittfältaren Kasper Alsén (ett år).

23-årige Hannes Cederholm kom till FCR från Kvarnby IK 2018.

– Jag tror mycket på det tänket som klubben visar. Att bygga långsiktigt och sätta en bra grund för att kunna ta steg för steg i divisionerna, samt att jag trivs väldigt bra med mina lagkamrater och folket runt omkring laget. Jag tror stenhårt på att vi kan göra väldigt bra resultat de närmsta två-tre åren, säger han till klubbens hemsida.

Kasper Alsén, 16, gjorde sin första säsong i FCR 2019, efter att ha kommit från Österlens FF.

– Detta år har varit väldigt bra där jag utvecklats mycket. Stor del i detta är att klubben, spelarna och ledarna har hjälpt mig att utvecklas och tror på mig. Det är ett härligt lag där jag trivs jättebra och vill fortsätta min utveckling. Sen såklart att ta steget med Rosengård till Division 1, säger han till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har FC Rosengård deklarerat förlängningar med Blerim Gudjufi och Philip Cascalheira.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close