skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVellinge IF

Nu är alla bitarna på plats i Vellinge IF:s tränarstab

Vellinge IF tog klivet upp till division 3, men tappade sin tränare Roger Nilsson till IFK Malmö. Nu är dock hela den nya tränarstaben på plats.

Ny huvudtränare blev som Skånesport tidigare berättat Anders Lindsjö (bilden) och i veckan blev det klart att han till sin hjälp får Marjan Antic, som närmast kommer från LB07 där han assisterat Tommy Ringblom.

– Vi har under hösten jobbat med att hitta en kollega för mig att jobba med. Efter ett antal möten och samtal klickade jag direkt med Marjan som delar min fotbollsfilosofi när det gäller utbildningen av våra spelare, säger Anders Lindsjö i ett pressutskick.

– Att utveckla spelare ligger i min filosofi utan avkall på att vilja vinna och med den fina och breda ungdomsverksamheten kombinerad med en duktig seniortrupp finns det stora möjligheter till både utveckling och sportsliga framgångar, säger Marjan Antic.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close