HandbollHK MalmöNyheter

Två år till i HK Malmö för försvarsjätten Kassem Awad

HK Malmö och Kassem Awad har kommit överens om en kontraktsförlängning som gör honom till Malmöspelare även säsongerna 2020-21 och 2021-22.

– Jag trivs i klubben, med laget, i staden och det funkar bra för mig att kombinera studier med spel i Handbollsligan. Jag är nöjd med den roll jag har i laget som viktig kugge i försvarsspelet och tycker samtidigt att jag även utvecklats som mittsexa säger Kassem Awad i ett pressutskick.

Kassem Awad kom till HK Malmö från Nyköping 2016 och har snabbt blivit en viktig kugge i försvarsspelet. Han är född 1995 och studerar biomedicinsk analys.

– Jag är självklart mycket glad över att vi säkrat ytterligare en viktig spelare i vårt lagbygge som ger oss en bra plattform för att kunna vinna titlar framöver. Kassem har en spetskvalitet i sitt försvarsspel och jag tycker han är en av ligans bästa på den positionen säger tränaren Stian Tönnesen.

I pressutskicket uttalar sig även ordföranden Jörgen Rasmusson.

– För oss i HK Malmö är det mycket glädjande att vi får behålla Kassem i klubben i ytterligare två säsonger. Hans utvecklingskurva är oerhört imponerande och det ska bli kul och intressant att se Kassem och laget fortsätta utvecklas så att vi förblir ett topplag i Handbollsligan och kan vinna SM-guld.

Foto: Bildbyrån (Christoffer Borg Mattisson)

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close