skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLilla Torg FFNyheter

Andreas Wihlborg och Christoffer Levi förstärker Lilla Torg FF

Lilla Torg FF har gjort klart med tre nyförvärv och flyttat upp en spelare från de egna leden inför den kommande division 4-säsongen. Två av spelarna har erfarenhet från betydligt högre serier.

30-årige Christoffer Levi (bilden) har spelat i Eskilsminne IF, KSF Prespa Birlik, FC Höllviken och Lunds BK.

32-årige Andreas Wihlborg kommer närmast från Limhamns FF, men representerade MFF, TFF, Lyngby BK i Danmark och Östers IF innan han först tog steget ner till FC Höllviken och sedan alltså till Limhamns FF.

Nu ska båda spela för Lilla Torg FF.

Flyttas upp gör målvakten Linus Sandell, som debuterade i A-laget under årets säsong.

De tredje nytillskottet hämtas långt ner i seriesystemet, i Skanör Falsterbo IF. i Lilla Torg FF tror man dock mycket på 24-årige Sebastian Kellgren.

– Vi kan använda honom både som forward och wingback och han är bra på att ta sig till avslutslägen, berömmer Lilla Torg-tränaren Alexander Burman.

– Att Christoffer Levi och Andreas Wihlborg ville spela för oss tar vi givetvis tacksamt emot. Vi har tappat fyra spelare, men det känns i alla fall inte som att vi skulle vara sämre än förra året.

De som lämnar Lilla Torg FF är Karim Al-Asi, Joel Smidje, Villiam Håkansson och Joel Bang Berg. William Håkansson ska spela för Bunkeflo FF.

– Det kan bli ett nyförvärv till, men i övrigt är truppen rätt färdig, säger Alexander Burman.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close