Ishockey

Jumbo i tabellen – nu agerar Vikings

Trelleborg Vikings har genomgått en tuff säsong, och återfinns för närvarande i botten av Hockeytvåan södra B. Nu väljer klubben att agera på tränarfronten. 

Efter tre raka matcher utan mål framåt har bägaren runnit över för Trelleborg Vikings ledning. Under måndagskvällen meddelade klubben att man bryter avtalet med huvudtränaren Fredrik Johansson.

På sin hemsida deklarerar Vikings den kommande tränarlösningen.

“Fredrik Troberg, idag assisterande tränare, kommer omgående ta över huvudansvaret fram tills nyår med assistans av Frank Brobeck. Från och med den 1/1-2020 kommer Bengt Eriksson, som tränade laget säsong 16/17 och 17/18, ta över huvudansvaret för resten av säsongen tillsammans med Troberg & Brobeck som assisterande”.

– Målet från min och styrelsen sida har hela tiden varit att hålla oss kvar och etablera föreningen på HockeyTvåan-nivån. Självklart kvarstår målbilden och visst finns där väldigt många matcher kvar att spela men vi känner att en större förändring måste till för att vända denna negativa trend och därmed få en tydlig nystart på säsongen, säger sportchefen Fredrik Jönsson till klubbens hemsida.

Trelleborg Vikings tog klivet upp till Hockeytvåan inför den rådande säsongen. Man har endast spelat in 15 poäng på 20 seriematcher denna säsong. Laget har dessutom misslyckats med att göra så mycket som ett mål i någon av de tre senaste matcherna.

 

Artikelbild: TV

Relaterade artiklar

Back to top button
Close