Eskilsminne IFFotbollNyheter

Eskilsminne tar in anfallare permanent

Under säsongen återfanns Noah Christoffersson på lån hos Eskilsminne. Nu står det klart att han ansluter till klubben permanent. 

Det var i somras som unge anfallaren Noah Christoffersson ankom till Ettan södra och Eskilsminne, efter knapert med speltid i Trelleborgs FF. Superettanklubben meddelade nyligen att man valt att inte förlänga med Christoffersson  – som istället fortsätter i Eskilsminne.

– Det blir lite som en nystart på karriären efter tre utlåningar att äntligen vara i en klubb på riktigt. Jag hade en fin höst i Eskils i en bra klubb och en bra miljö med bra träningar och matcher, och det ska bli roligt att bygga vidare på det, säger han till Eskilsminnes hemsida.

20-årige Christoffersson har länge setts på som en stor talang i Trelleborgsområdet. Tidigare har han varit utlånad till Österlen FF och Kristinastad FC.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close