skanesport_desktop-panorama-1

HandbollLUGINyheter

Två säsonger till i LUGI för lagkaptenen

Olivia Löfqvist, som är inne på sin femte säsong i LUGI, har skrivit på för ytterligare två.

Lagkaptenen och mittsexan kom från IK Pandora till Lundaklubben 2015 och har IK Lågan som moderklubb.

– Olivia är en viktig kulturbärare och är som lagkapten ofta den som går i bräschen för laget. Hon har en stor roll såväl i anfall som försvar och även om hon inte spelat i någon av de matcher jag haft med laget så har Olivia nu börjat träna igen efter sin skada och hon kommer vara en förstärkning för oss när hon nu kan gå för fullt igen, säger LUGI-tränaren och sportchefen Kenneth Andersson i ett pressutskick och fortsätter.

– Hon är också en spelare med stora ambitioner som har stora möjligheter att utvecklas vidare mot både utlandsspel och landslag. Vi är väldigt glada att vi kan behålla henne i föreningen trots konkurrens från andra bra klubbar som jagat henne.

– Jag trivs bra både på och utanför planen i Lund och LUGI. Framöver tror jag att vi har något bra på gång med laget och vår ambition är att på sikt gå väldigt långt och det vill jag verkligen vara en del av. Ytterligare säsonger i Lugi hoppas jag ska hjälpa mig framåt i min egna utveckling som handbollsspelare, säger Olivia Löfqvist.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close