Ariana FCFotbollNyheter

Rutinerat nyförvärv till Ariana FC

Ariana FC fortsätter att förstärka truppen inför kommande säsong. Nu presenterar klubben den rutinerade mittfältaren Alvaro Olguin Maldonado som sitt senaste nyförvärv.

37-åringen har tidigare representerat FC Rosengård, Lunds BK och IFK Malmö. Närmast kommer Alvaro Olguin Maldonado från Veberöds AIF, som kvalade till Division 3 i år.

Utöver nämnda klubbar har mittfältaren även spelat som proffs i den Burmesiska ligan, för klubben Zeyar Shwe Myay FC.

– Jag valde Ariana för att finna glädje, och det finns en positiv energi här som jag har saknat tidigare. Jag vill hälsa fansen att ni kommer att få se en lojal och hårt arbetande Alvaro 2020, säger han till klubbens hemsida.

– Ännu en otroligt duktig spelare som ansluter till vår trupp. Alvaro är en passningsskicklig mittfältare som kommer att bidra med rutin och hårt arbete. En spelare från högre nivåer men har även rutin från dessa divisioner, vilket är ytterst välkommet för oss och våra unga spelare som behöver en vägledare på plan som honom. Jag är mycket lycklig över denna värvning, då han gör vårt redan starka mittfält väldigt komplett, säger sportchefen Omid Hushmand till klubbens hemsida.

Alvaro Olguin Maldonado blir Arianas tredje nyförvärv. Tidigare under senhösten har Samir Zadran och Sami Güngör hämtats in.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close