IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Malmö Redhawks förlänger med talangen Linus Cronholm

Den 19-årige backen Linus Cronholm har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med Malmö Redhawks. Det nya avtalet gäller till och med våren 2021.

– Vi ser en stor potential i Linus. Redan från första stund när han kom upp i A-laget visade han prov på ett moget spel. Han är stark i sitt defensiva spel och det är alltid kul att se, att han inte lägger fingrarna emellan. Det är självklart extra roligt att han är från staden och har gjort en resa i klubben, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressutskick.

– Det är en stor ära att stanna kvar och få skriva på ett nytt kontrakt med klubben som jag har brunnit för sedan jag var liten. Jag ser stora utvecklingsmöjligheter för mig, att kunna ta ytterligare kliv i min karriär, med de tränare som finns i klubben, säger Linus Cronholm

Linus Cronholm A-lagsdebuterade för Redhawks i samband med SM-slutspelet 2018. Den här säsongen har han till stora delar spenderat på lån i Karlskrona, men under de senaste veckorna har han spelat SHL-hockey med Redhawks.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close