skanesport_desktop-panorama-1

FotbollIFK MalmöNyheter

Saban Pehilj blir nyförvärv nummer sex i IFK Malmö

Säsongerna 2015-207 spelade Saban Pehilj i IFK Malmö. Nu återvänder han till klubben efter att i höstas ha varit med om att spela upp LB07 i division 2, samma serie som han nu ska representera IFK Malmö i.

– När jag senast lämnade IFK Malmö var det för att varva ner i division 5 eftersom jag fick ett heltidsjobb och dessutom skulle lägga mer tid på familjen. Men efter ett tag kändes fotbollssuget alltför stort. Valde att testa division 3-spel och tränade upp mig, bantade ner mig till matchvikt och i år var jag även med om att vinna serien. Och jag har gjort en fantastisk säsong, säger Saban Pehilj till IFK Malmös hemsida.

15 mål på 20 matcher räckte till en tredjeplats i division 3 södras skytteliga (efter Markus Swane i Kulladals FF och Simon Ingheden i IF Lödde).

– En spelare som har samtliga verktyg för att göra succé 2020. Det är en stor och stark targetforward som besitter spetskvalitet felvänd. Duktig målskytt och stark i boxen, säger IFK-tränaren Per Harrysson.

Tidigare har IFK Malmö gjort klart med Dennis Rickbo (Kulladals FF), Elliot Lindquist Nilsson (GIF Nike), Henrik Ahlberg (GIF Nike), Robin Fors (GIF Nike) och Victor Ringdahl (Åkarps IF).

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close