FotbollHelsingborgs IFNyheter

Filip Sjöberg förlänger med Helsingborgs IF

Helsingborgs IF är överens med Filip Sjöberg om en kontraktsförlängning. 19-åringen har tecknat ett ettårsavtal med option på ytterligare två år.

Filip Sjöberg kom till HIF från Eskilsminne IF när han var 13 år gammal. Sedan dess har han gått igenom ungdomsleden och debuterade i A-laget i en träningsmatch mot moderklubben från Harlyckan inför säsongen 2018.

Under den gångna säsongen spelade yttermittfältaren tio allsvenska matcher, varav två från start, och en cupmatch. Nu står det klart att det blir en fortsättning i HIF.

– Detta är något jag väntat på och kämpat för länge. Det har dragit ut lite på tiden men nu när allt är klart är det jätteskönt. Sedan jag började spela fotboll har jag säkert drömt om att spela för Helsingborg så det känns jättefint, säger yttermittfältaren i ett pressmeddelande.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close