FotbollNyheter

Bromölla förlänger med två spelare

Ifö Bromölla har stått för e rad nyförvärv under vintern. nu presenterar man även dubbla spelarförlängningar.

Huvudpersonerna är Frida Welinder och Desirée Tittanen, som båda skrivit på för kommande säsong.

– Jag är väldigt taggad och förväntansfull inför nästa säsong. Jag tycker att det redan nu har varit bra tempo och kvalitet på träningarna och ser fram emot mer av det under 2020. Vi kommer att bli mer samspelta som lag och för egen del tror jag att jag kommer att utvecklas som fotbollsspelare under Pierres ledning, säger Frida Welinder till klubbens hemsida.

Frida Welinder gjorde sin första säsong i Bromölla under 2019. Totalt blev det två mål på 21 matcher för mittfältaren.

Desirée Tittanen nslöt till klubben redan 2018. Hon var en betydande del i säsongens starka Bromölla-försvar.

– Jag har höga förväntningar på nästa säsong! Det känns verkligen som att vi nu är på rätt spår. Jag tror att Pierre är rätt tränare för att få ut det bästa av oss allihopa, både som grupp och individer. Med alla grymma nyförvärv kan man inte annat än att längta till nästa säsong. För egen del har det senaste året varit tufft både fysiskt och mentalt av personliga skäl. Jag hoppas få en nystart och komma upp i den nivå som jag vet att jag har, säger Desirée Tiittanen till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Jens Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close