FotbollLandskrona BoISNyheter

Ytterligare kugge förlänger med BoIS

Landskrona BoIS presenterar spelarförlängningar på löpande band. Senast att vidare knytas till klubben är Måns Ekvall.

– Måns är en spelare som är duktig på att balansera laget vilket gör att vi kan trycka så mycket folk offensivt. Han är den som läser av så att vi inte blir undertaliga om vi tappar boll. Och oavsett vem som spelar mittback är de väldigt glada för Måns, säger Landskronatränaren Billy Magnusson till HD.se. 

Det nya kontraktet är skrivet över 2020.
– Vi hade givetvis velat två år, men Måns var tydlig med var han är. Vi har förståelse för det och är glada för att ha honom i ett år till. Vi ser honom gärna här en längre tid, men tar ett år nu, säger Billy Magnusson till HD.se.

 

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close