FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård förlänger med Fridolf och Karaman

I förra veckan stod det klart att Tommy Ringblom tar över som huvudtränare i FC Rosengård. Nu har två ny spelare säkrats till hans spelartrupp. 

Det är Linus Fridolf och Emin Karaman som båda förlängt med klubben.

Linus Fridolf, 23, som har Vellinge IF som moderklubb, kom till FCR inför säsongen 2017 från Trelleborgs FF. Han har förlängt sitt avtal med två år.

– Det var rätt självklart att förlänga med FC Rosengård, jag trivs väldigt bra i klubben och känner att jag fortfarande tar steg i min utveckling, säger han till klubbens hemsida.

Spelare nummer två att förbli klubben trogen är Emin Karaman, 21. Anfallaren, som kom till klubben under sommaren från Prespa Birlik, har även han förlängt med två år.

– Främsta av allt så var det ambitionen i klubben som avgjorde[att jag förlängde]. Inställningen att alltid vinna och aldrig vara nöjd förrän man är bäst. Sedan var också organisationen i klubben väldigt avgörande. Sist men inte minst så är utvecklingspotentialen väldigt stor då spelarkvalitén i laget är väldigt hög och det gynnar inte bara mig utan alla spelare i truppen, säger han till klubbens hemsida. 

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close