FotbollIFK MalmöNyheter

Ny marknads- och försäljningschef i IFK Malmö

Efter många års frånvaro från klubblagsfotbollen och IFK Malmö gör Robin Lundgren comeback i föreningen som ny marknads- och försäljningschef.

– Jag har ett väldigt gult hjärta och spelade i IFK Malmö från P10 upp till A-laget. Som tioåring brukade jag och Michel El-Dabh som idag sitter i styrelsen cykla från Zenithgatan vid Värnhem till Stadion för att träna och spela. Han nådde längre än jag i IFK Malmös A-lag, men vi har alltid hållit kontakten, säger Robin Lundgren.

Hans egen fotbollskarriär gick vidare till Bjärreds IF och Håkanstorps BK och civilt har han en bakgrund som försäljnings- och marknadschef i förlagsbranschen, men även som egen företagare sedan många år där han startat och drivit allt ifrån reklambyrå till butik. Idag arbetar han även som
Investor/affärsängel i startupfasen av små och medelstora bolag.

– Det är dags att vara med och ta tillbaka IFK Malmö till elitfotbollen och jag brinner även för att vara med och på nytt bygga upp klubbens ungdomsverksamhet, säger Robin Lundgren, som kommer att adjungeras till styrelsen.

Ole Törner

Foto: Privat

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close