skanesport_desktop-panorama-1

FotbollKvarnby IK

Dubbla nyförvärv till Kvarnby

Kvarnby IK fortsätter sitt truppbygge. Under onsdagen stod det klart man tar in 19-årige Haider El Timimi samt jämnårige Atiqullah Mohamed.

Malmölaget Kvarnby stod för en svag säsong, då man slutligen åkte ur division tre. Nu rustar man för att åter ta sig tillbaka till de serier man tidigare huserat i.

Ett av de färskaste nyförvärven är Haider El Timimi, som närmast kommer från Prespa Birlik.

– Det känns bra att vara klar för Kvarnby IK, mycket bra till och med. Det är ett fint lag och jag har trivts väldigt bra från start, säger han till klubbens hemsida.

– Jag hoppas såklart att det blir en bra säsong. En säsong med många vinster, mycket skratt och bra fotboll. Det kommer att bli roligt att vara en av spelarna som tar klubben tillbaka upp till division tre, tillägger nyförvärvet.

Haider El Timimi. Foto: KIK

Kvarnby har även plockat in hemvändaren Atiqullah Mohamed. Han har tidigare tillhört flera av klubbens ungdomslag, men på seniornivå har det blivit spel i Seveds FK och Hyllie IK.

– Äntligen är jag tillbaka och det känns bra. Det är ett väldigt bra lag med en bra ledarstab vilket såklart är positivt. Laget har stor potential och klubben har potential att utveckla mig både som spelare och individ utanför fotbollsplanen. Allt detta gjorde valet enkelt att skriva på för klubben, säger han till klubbens hemsida.

-Det här ska bli väldigt roligt. Jag ser redan nu fram emot att spela för en så bra klubb som Kvarnby igen och vara med när laget vinner serien nästa år, tillägger han.

Atiqullah Mohamed. Foto: KIK

 

Nyförvärv, Kvarnby IK
Atiqullah Mohamed
Taider El Timimi
Alexander Manevski
Sebastian Olsson
Omar Mohammed Tawfiq
Tim Hansson
Tawfiq Shams

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close