HandbollLUGINyheter

Kenneth Andersson tränar LUGI även nästa säsong

LUGI har förlängt tränarkontraktet med Kenneth Andersson. Han ska träna klubbens SHE-lag både resten av den här säsongen och nästa 2020-21.

Han kommer parallellt att även sköta uppdraget som sportchef.

– Det är otroligt glädjande att vi kan säkerställa att LUGI kan fortsätta att dra nytta av Kenneths kompetens och erfarenhet även över nästkommande säsong. Den fortsatta utvecklingen av Damer A och omtaget gällande verksamheten på flicksidan är två avgörande frågor för LUGI:s framtid och det känns tryggt och bra att Kenneth leder detta arbetet, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i LUGI i ett pressutskick.

Kenneth Andersson tog i början av november över som tränare för Damer A sedan LUGI oväntat för många valt att sparka Dragan Brljevic.

– Jag tycker att vi på kort tid har har kommit väldigt lång i vårt lagbygge och det är definitivt något jag ser fram emot att få vara med och utveckla ytterligare. Tjejerna ställer upp på ett fantastiskt sätt både på en ökad träningsdos och ett nytt sätt att spela vilket såklart har spelat stor roll för mitt beslut att
fortsätta med laget även över nästa säsong. Jag är helt övertygad om att vi tillsammans i denna grupp har något väldigt bra på gång och det ska bli riktigt roligt att vara en del av detta, säger Kenneth Andersson.

Foto: Bildbyrån (Avdo Bilkanovic)

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close