skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBC

Malmö FBC plockar in två återvändare

Efter en tid från innebandyn är Malmö FBC-bekantingarna Jacob Carleson och Tobias Andersson åter tillbaka i laget. 

Som aktuell serieledare, och ett stundande uppehåll, väljer nu Malmö FBC att plocka in tidigare spelarna Jacob Carleson och Tobias Andersson.

Gemensamt har de båda återvändarna att man tagit uppehåll från innebandyn på grund av resor.

Så här kommenterar huvudtränaren Jörgen Hansen, på klubbens hemsida, nytillskotten:

Det är kul att Jacob återvänder till laget efter några månader på resande fot. Alla Malmö-fans känner till Jacob sedan tidigare, en ettrig, energisk forward som alltid krigar för sitt lag. I omklädningsrummet får vi en röst som skapar glädje och skratt men också en röst som ingjuter mod och attityd. Med Jacobs hemkomst ökar konkurrensen men även rutinen vilket kommer att vara mycket positivt för oss under säsongens gång.”

Tobias ”tuben” Andersson kommer tillbaka! Efter ett uppehåll från innebandyn på grund av jobb och resa kommer Andersson hem och gör comeback. Senaste säsongen Tobias spelade var säsongen 2017-18 då laget spelade i Allsvenskan, Andersson noterade den säsongen för 36 poäng. I Tuben får vi in en poängspelare som alltid oavsett nivå gjort poäng, som person får vi in en seriös, hårt arbetande kille med en fantastisk attityd. En bra förstärkning för oss att få in i laget inför vårens utmaningar och möjligheter.”

För Malmö FBC:s herrlag väntar hemmamöte med Munke-Ljungby under lördagen.

 

Artikelbild: Malmö FBC

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close