skanesport_desktop-panorama-1

Ariana FCFotbollKvarnby IKNyheter

Rutinerade målvakten Robin Armandt förstärker Ariana FC

Robin Armandt, som den här säsongen spelade i Kvarnby IK, har skrivit på för Ariana FC.

– Jag känner att jag hamnar i en klubb som värderar det familjära och sportsliga mer än ‘businessen’ och våra ambitioner går hand i hand så valet var mycket enkelt, säger Robin Armandt i ett pressutskick.

32-årige Robin Armandt spelar snart sin 50:e landskamp i Futsal och i fotbollen har den rutinerade målvakten bland annat representerat IFK Malmö, Malmö City FC, KSF Prespa Birlik, BK Olympic, FC Rosengård, LB07 och alltså senast Kvarnby IK. Säsongen 2015 blev han även inbjuden till provträning i Malmö FF.

– Det känns fantastiskt. Det är en sådan värvning som smakar mumma. Vi får in en av landets absolut bästa målvakter. Robin är en atletisk och outstanding målvakt. En modern sådan. Han har fötter som en playmaker och med sin rutin och snabba målvaktsspel kommer han vara en trygghet för oss där bak. Han var på tapeten redan förra året men är här nu, hungrigare än någonsin och det är vi otroligt glada för, säger sportchefen Omid Hushmand i utskicket.

Tidigare har division 4-nykomlingen Ariana FC gjort klart med anfallaren Samir Zadran från Kvarnby IK, Sami Güngör från FBK Balkan och Alvaro Olguin Maldonado från Veberöds AIF.

Ole Törner

Foto: Taher Azizi

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close