FotbollGIF Nike

Nike värvar målvakt från Eslöv

Under december har GIF Nike flyttat upp målvakten Oliver Rosenlöf från de egna leden. Nu förstärker man med ytterligare ett namn på den sista utposten. 

Utöver Oliver Rosenlöf finns Lenny Silwer Wright som ett alternativ på målvaktspositionen.

Nu har GIF Nike förstärkt ytterligare. Detta i form av den förre Malmö FF- och Lunds BK-spelaren Tobias Kristensson, som hämtas in för att spetsa till konkurrenssituationen. Han kommer närmast från Eslövs BK.

– Tobias är en målvakt jag känner sedan min tid som tränare i Staffanstorp. Det är en väldigt duktig målvakt, med härlig inställning och seriositet till fotbollen. När vi i ett inledande stadie planerade för hur vi ville att truppen skulle formas så var en pusselbit att skapa en målvaktsgrupp där det finns en positiv konkurrenssituation, det känner vi att vi nu skapat, skriver GIF Nikes tränare, Martin Jeppson, i ett sms till Skånesport. 

Sedan tidigare har målvakten Pontus Persson lämnat klubben.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close