FotbollIFK MalmöNyheter

Ytterback från Torns IF klar för IFK Malmö – nytt kontrakt för Nalic

IFK Malmö har gjort klart med 19-årige ytterbacken Emil Johansson från Torns IF. Han blir det sjunde nyförvärvet inför den kommande division 2-säsongen.

– Det är en stark och frän spelare som har fina fysiska kvaliteter. Kommer att kunna fylla på bra från sin tilltänkta backposition. Emil har i unga år representerat såväl MFF som TFF och är därför bra skolad, säger tränaren Per Harrysson till klubbens hemsida.

Till Torns IF kom Johansson efter spel i Trelleborgs FF:s P17 och P19.  Han har redan spelat en match för IFK Malmö eftersom han testades i träningsmatchen mot Vellinge IF.

– IFK Malmö verkar vara en klubb med tydliga mål och ambitioner som jag delar. Jag fick direkt en bra känsla både vad gäller lagkamrater och tränare så valet kändes naturligt, säger Emil Johansson, som spelade fyra matcher i årets division 1 södra för Torns IF.

Tidigare i veckan blev det även klart att mittfältaren Sandro Nalic stannar i IFK Malmö.

De tidigare klara nyförvärven i IFK Malmö: Dennis Rickbo (Kulladals FF), Elliot Lindquist Nilsson (GIF Nike), Henrik Ahlberg (GIF Nike), Robin Fors (GIF Nike), Saban Pehilj (LB07), Victor Ringdahl (Åkarps IF)

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close