FotbollNyheterTrelleborg FF

Fredrik Liverstam till Trelleborgs FF

Trelleborgs FF har gjort klart med Fredrik Liverstam. Den 31-årige mittbacken kommer senast från Helsingborgs IF där han spelat de senaste två säsongerna. Kontraktet med Trelleborgs FF gäller för två år

Fredrik Liverstam har tidigare även spelat i Landskrona BOIS och Halmstads BK. I den senare hade han även rollen som lagkapten.

– Fredrik är en mittback som med sin långa erfarenhet från elitfotbollen tillför både trygghet och stabilitet. Han är dessutom en utpräglad ledartyp och kommer att vara ett viktigt tillskott i backlinjen, säger Kristian Haynes, huvudtränare i Trelleborgs FF i ett pressmeddelande

Säsongen 2019 gjorde Fredrik 17 allsvenska matcher för Helsingborgs IF. Dessutom stod mittbacken för ett mål under säsongen.

Foto: TFF

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close