FotbollTrelleborgs FF

TFF förlänger med Mattias Håkansson

Trelleborgs FF förlänger med mittfältaren Mattias Håkansson, meddelar klubben i ett pressmeddelande. 

Trelleborgs FF skriver nytt kontrakt med Mattias Håkansson. Den 26-årige yttermittfältaren har spelat i TFF sedan 2016 och det nya kontraktet med klubben gäller för två år.

– Mattias är en spelare med mycket erfarenhet och med tydliga spetsegenskaper främst i sin fart och sin fysik. Han är en hårt arbetande spelare med bra attityd, säger Kristian Haynes, huvudtränare i Trelleborgs FF, i ett pressmeddelande. 

Mattias Håkansson inledde fotbollskarriären i Asarums IF. Som 15-åring tog han steget över till Mjällby AIF:s ungdomslag innan som 18-åring debuterade i Allsvenskan 2012. Sedan säsongen 2016 har han tillhört Trelleborgs FF.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close