FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård plockar in assisterande tränare

Strax före jul förkunnade FC Rosengård att Sebatin Avci kommer in som assisterande tränare. Nu har man plockat in ytterligare en. 

Det är Jonas Öberg, 48, som ansluter till klubben för att anta rollen som assisterande tränare, samt fys-/skade- och rehabkoordinator.

De senaste åren har Jonas Öberg figurerat i LB07:s herrlag, där han varit med om att ta klubben från division fyra till division två. Ett äventyr han delat med FCR:s nyligen tillträdde huvudtränare, Tommy Ringblom.

– Efter 16 år i LB07 ser jag fram emot en ny utmaning i FC Rosengård. Valet var lätt, både för att jag och Tommy samarbetar bra och har olika styrkor och vill båda att spelarna lyckas, men även då jag tycker att FC Rosengård har en spännande resa framför sig och den ville jag gärna vara med på, säger Jonas Öberg till FCR:s hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close