FC RosengårdFotboll

FC Rosengård värvar meriterad målvakt

FC Rosengård presenterar ytterligare ett nyförvärv. Denna gång är det Kevin Alin som ansluter till Division 2-laget. 

Den 23-årige målvakten har representerat en rad skånska klubbar under sin karriär. Trelleborgs FF, Landskorna BoIS och Hässleholms IF är några av dem, där han samlat på sig speltid i såväl Division 1 som Superettan.

”Mina ambitioner och FC Rosengårds ambitioner är på samma nivå. Båda strävar mot att gå upp i år och det är det tillsammans med tränarvalet i Tommy[Ringblom] som vägde tungt när jag skrev på för FC Rosengård. Jag vill vara i så professionell miljö som möjligt och där ser jag FC Rosengård som den perfekta miljön för mig med bra ledning och grymma tränare”, säger Kevin Alin till FCR:s hemsida.

Kontraktet parterna emellan är skrivet på ett år.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close