Nyheter

Tack och adjö – vi ses på Fotboll Skåne

Efter tre år, en bra bit över 2 500 artiklar och nästan 600 MFF-blogginlägg på Skånesport är det dags att tacka för mig och dra vidare.

Den 1 januari lämnar jag Skånesport och börjar på Fotboll Skåne, den helt nya sajten som bara ska skriva om allt som händer i Malmö FF och Helsingborgs IF.

För mig, som i över 30 år skrivit om alla möjliga idrotter och ofta med ett särskilt fokus på det extremt lokala och “lilla” lika mycket som det stora i den allsvenska hetluften, blir det en rejäl omställning. Men det ska bli hur kul som helst. Jag tror stenhårt på projektet Fotboll Skåne, älskar att jobba med det jag nu kommer att arbeta med och ibland behöver man något nytt, annorlunda och utmanade.

Så väldigt annorlunda är det heller inte. Bloggen följer givetvis med mig på färden, MFF-podden Blått Snack likaså.

Jag har trivts mycket bra på Skånesport. Det gjorde jag alla åren på tidningen Arbetet och Skånska Dagbladet också. Delvis för att jag nog är en lojal typ, men framförallt för att jag – nästan – alltid fått jobba med och skriva om saker jag varit intresserad av. För där ligger min stora styrka som samtidigt på sätt och vis är en svaghet. Är jag intresserad av något och tycker att det är roligt ger jag allt hela tiden och så har det varit alla dagar sedan jag bestämde mig för att bli journalist.. Däremot hade jag varit totalt oduglig på ett arbete jag inte varit intresserad av – och extremt kortvarig.

Tack alla ni som bidragit till den för mig helt nödvändiga trivseln.

Och fortsätt gärna att tipsa och berätta om vad som händer i den lokala idrottsvärlden. Om det inte handlar om MFF eller HIF för jag dem vidare. Eller i enstaka fall skriver ihop något på egen hand.

Ole Törner

 

 

Fotboll Skåne, där det börjar hända saker kring den 8 januari hittar du här.

Sociala medier för Fotboll Skåne:

Twitter

Facebook

Instagram

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close