skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö City FCNyheter

Meriterat namn blir spelande tränare i Malmö City

Malmö City FC har värvat friskt under vintern. Nu står det klart att man förstärker med ett profilstarkt namn – på två poster. 

Spelaren i fråga är Dino Mesic, 24, som närmat kommer från Torns IF. Han har en handfull Malmö-klubbar på sitt spelar-cv.

Till Malmö City ankommer Dino Mesic som spelande tränare. Spela kommer han göra i klubbens herrlag, men tränarsysslan utövar han i U19-laget, då han innehar en önskan om att bli just tränare framöver.

”En mycket seriös klubb med högre ambitioner än division tre, ska nås på ett sätt som jag tror starkt på och  som bidrar till att klubben etablerar sig högre upp i framtiden. Truppen i dag ser stark ut och är en bra mix mellan ungt och rutinerat manskap”, säger Dino Mesic till klubbens hemsida.

Om att bli tränare säger mittfältaren så här:

”Något jag alltid velat göra när jag skall sluta med min karriär men i min ovetskap när jag kommer tillbaka från min skada, så vill jag tjuvstarta med denna utmaning. Jag har mycket idéer och tankar men samtidigt extremt mycket kvar att lära mig. Då passar det bra med en klubb som vill ge unga tränare chansen”, säger Dino Mesic, som rehabiliterar från en skada som spolierade stora delar av säsongen 2019 för honom.

 

Joel Ask

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close