FotbollLB07

Olof Persson går in i LB07:s ledarstab

Under fjolåret lämnade Olof Persson Malmö FF efter flera år i klubbens tränarstab. Nu står det klart att han skrivit ett flerårigt avtal som assisterande tränare i LB07:s herrlag.

41-årige Olof Persson ansluter till nyligen inhämtade huvudtränaren John Walls stab, där han får rollen som assisterande tränare.

– Det ska verkligen bli spännande att vara med på den här resan. Jag har under året märkt att jag saknat fotbollen. Att coacha, tävla och framför allt vara en del i ett lag. Jag känner en naturlig koppling till LB07. Min yngste son spelar där, vi bor i stadsdelen och vi på HIREQ är samarbetspartners till klubben. Jag tror stenhårt på LB07:s syn på framtiden och hur man ska bygga något hållbart och långsiktigt. Ser fram emot att tillsammans med John och övrig stab bygga vidare på det som varit framgångsrikt de senaste säsongerna. Det ska bli kul och träffa spelarna och komma igång, säger Olof Persson i ett pressmeddelande. 

Olof Persson är ett välmeriterat namn sett till spelarkarriären. Men efter en handfull säsonger i MFF:s tränarstab, där tre SM-guld bärgats, håller den förre mittbacken på att bygga sitt renommé även utanför de kritade linjerna.

– Det känns väldigt bra att kunna knyta Olof till oss på ett flerårigt avtal. Vi tummar inte på vår plan och vision utan vill knyta till oss hög kompetens som kan ge de bästa förutsättningar för föreningen i stort, spelarna och våra ungdomar över tid. Att vi har attraherat den kompetens och erfarenhet som Olof och John besitter är en kvalitetsstämpel på att LB07 är på väg åt rätt håll, säger LB07:s klubbchef, David Wernersson, i ett pressmeddelande. 

 

Joel Ask

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close