skanesport_desktop-panorama-1

FotbollKvarnby IKNyheter

Kvarnby hämtar spelare från portugisisk fotboll

Kvarnby IK fortsätter att värva friskt under vintern. Det senaste tillskottet hämtas från Portugal. 

Spelaren i fråga heter Adelino Duarte. En 25-åring som flyttat till Sverige efter avklarade studier i hemlandet Portugal, där han spelat för laget Pico de Regalados. Väl i Malmö valde han Kvarnby som laget att representera.

– När jag väl hade bestämt mig för att flytta till Sverige och jobba började jag också direkt att leta efter en bra fotbollsklubb att fortsätta spela i. Kvarnby var den klubb som jag fick upp ögonen för, mycket tack vare det fantastiska jobb som klubben lägger ner på sociala medier och webb. Jag såg jobbet som läggs ner på klubbens webbsida, Facebook och Instagram vilket gav mig en fin känsla av att detta kunde vara en bra klubb som passar mig väl. Såhär några veckor senare kan man lugnt säga att min känsla stämde bra överens med verkligheten, säger Adelino Duarte till klubbens hemsida, och fortsätter:

– Nu när allt är klart måste jag säga att det känns helt fantastiskt. Att tillhöra en klubb som Kvarnby IK som ger en mycket goda möjligheter att spela fotboll och med ett lag sammansatt av så många duktiga spelare känns otroligt bra.

Portugisen beskrivs som en passningsskicklig mittfältare med en bra vänsterfot. I hemlandet har Adelino Duarte fått smeknamnet ”Talisca” efter den portugisiske spelaren, berättar han för Kvarnbys hemsida.

 

Joel Ask

Artikelbild: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close