skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Anel Ahmedhodzic återvänder till MFF

Efter att ha spenderat den senare delen av 2019 på lån hos danska klubben Hobro IK kallas Anel Ahmedhodzic nu tillbaka till Malmö FF. 

Anel Ahmedhodzic, 20,har imponerat under sin tid i Danmark. Nu är mittbacken och MFF överens om en omedelbar återkomst för hands del.

– Anel har gjort det väldigt väldigt bra i Hobro IK, spelat nästan varje match och varit tongivande. Nu känner vi att det är dags för honom att komma hem och konkurrera om en plats här i Malmö FF. Både vi och Anel är övertygade om att detta är rätt steg för honom, säger MFF:s sportchef, Daniel Andersson, till klubbens hemsida.

Anel Ahmedhodzic återvände till MFF från Nottingham Forrest inför säsongen 2019. Under sommaren lånades han ut till Hobro, där det blev speltid i 19 matcher.
Just nu befinner han sig på A-landslagets traditionella januariturné.

– Det känns riktigt bra att komma tillbaka till Malmö FF och jag ser mycket fram emot säsongen. Jag känner att jag har utvecklat mitt försvarsspel i Danmark och anpassat mig till A-lagsfotboll. Jag vill tacka Hobro IK för att de gav mig chansen och önskar dem lycka till resten av säsongen, säger Ahmedhodzic själv till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close