FC RosengårdFotbollNyheter

Ny försvarare till FC Rosengård

FC Rosengård värvar försvararen Clifford Rindom, meddelar man på sin hemsida.

Den 21-årige vänsterbacken Clifford Rindom har skrivit på ett kontrakt på 1+1 år. Han kommer närmast från LB07, som kommande säsong är seriekonkurrent till FCR.

– Kort sagt, ambitionen. En ambition jag delar med laget och alla andra runt omkring. Det handlar om avancera i seriesystemet och att utvecklas, säger Clifford Rindom, till klubbens hemsida, om varför han gjorde valet.

Hur ser han då på kommande säsong med sitt nya lag?

– Det är svårt spekulera vad som kommer ske i framtiden men jag har en positiv känsla inför säsongen och redo för alla utmaningar. Individuellt handlar det om att utvecklas som spelare och hjälpa laget. Vi har bra förutsättningar för att kunna vinna Division 2 den kommande säsongen.

 

Joel Ask

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close