skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotboll

FC Rosengård-spelaren lånas ut på nytt

Nellie Lilja spenderade säsongen 2019 på lån. Nu blir hon utlånad på nytt. 

20-årige Nellie Lilja anslöt till FC Rosengård 2018 från LB07. Säsongen därpå lånades hon tillbaka för att fortsätta utvecklas efter en skada.

När säsongen var över återvände mittfältaren till FCR – som nu väljer att låna ut henne på nytt. Denna gång till damallsvenska KIF Örebro.

– I Nellie får vi in ytterligare en tvåvägsspelare med hög arbetskapacitet. Nellie passar in i vår värvningsstrategi som går ut på att plocka in unga talangfulla och utvecklingsbara spelare. I LB07 visade hon nu senast att hon är en spelare för OBOS Damallsvenskan, i vilken hon redan spelat många matcher sin unga ålder till trots. Hon är dessutom en mycket lovande spelare i det svenska U23-landslaget. Vi är övertygade om att hon kommer kunna bidra mycket till KIF Örebro kommande säsongen, och ta ytterligare kliv i sin personliga utveckling och därmed även bidra till utvecklingen i KIF Örebro, säger Jonas Karlberg, sportchef i KIF Örebro till hemsidan.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close