FotbollMalmö FF

MFF skriver lärlingskontrakt med 19-åring

Patriot Sejdiu skriver lärlingskontrakt med Malmö FF. Avtalet sträcker sig till och med 2021. 

Patriot Sejdiu kom till Sverige som fyraåring och började spela fotboll i Hörby FF. Han anslöt till Malmö FF 2015 från Södra Rörums IF. Säsongen 2019 var han med och bidrog till att Malmö FF P19 tog hem tre titlar.

– Patriot har varit väldigt bra det senaste året och tagit stora kliv. Han har spännande egenskaper som sticker ut och är duktig en-mot-en. Han kan avsluta både med höger och vänster fot och arbetar hårt för laget, säger sportchefen Daniel Andersson till klubbens hemsida.

– Det känns jättebra. Det här är något jag har kämpat för länge och det har varit ett av mina personliga mål. Jag har fått förtroende av mina tränare i P19 och det har hjälpt mig att utvecklas under säsongen. Mina bästa egenskaper är att jag är snabb och teknisk, säger den 19-årige mittfältaren själv till klubbens hemsida.

Patriot Sejdiu börjar träna med MFF på måndag och kommer spela i tröjnummer 36.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close