IshockeyNyheter

Tyringes huvudtränare tar timeout

Huvudtränaren Joakim Andersson tar timeout från sitt uppdrag, skriver arbetsgivaren Tyringe Hockey på sin hemsida. 

Joakim Andersson anslöt till klubben under våren 2019. Nu står det klart att han tar uppehåll säsongen ut.

Anledningen bakom det icke tidsbestämda avhoppet ska vara hälsorelaterad.

“Tyringe hockey är tacksamma för det arbete som Jocke har gjort men vi är överens om att hans hälsa bör prioriteras och har därför kommit överens om att han tar en time out på obestämd tid. André fortsätter sitt uppdrag som tidigare och Magnus Rahm stiger in som en tillfällig lösning”, skriver klubben i ett meddelande på sin hemsida.

Joakim Andersson säger så här till klubbens hemsida:

“Efter en tuff höst med stora utmaningar så har jag nu tagit ett beslut att jag måste prioritera min hälsa. Jag har haft en grupp som gjort allt de kunnat för att nå resultat och vi har haft en god stämning och gemenskap i gruppen.  Jag hoppas att laget nu går in med ny energi och att möjligheter ges till fortsatt utveckling.”

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close