Tennis

Fair Play-spelare i EM-trupp

Fair Play-spelarna Edit Cosmo och Tilda Larsson finns med i truppen som ska spela lag-EM för 14-åringar.

Tennis Europe Winter Cups spelas i Bulgarien i början av februari.

Den tredje spelaren i laget är Bella Bergkvist Larsson från Åmåls Nya Tennisklubb. Fair Play-spelarna har visat god form den senaste tiden. Edit Cosmo var framme i semifinal i både singel och dubbel i den stora ungdomsturneringen SALK Open. I samma turnering nådde Tilda Larsson och Bella Bergkvist Larsson final i dubbel.

Dubbelparet avslutade även förra året med segrar i Tennis Europe-turneringarna i Norrköping och Göteborg. Debut i landslaget är det inte för Fair Play-spelarna. Båda var med när Sverige vann nordiska mästerskapen för 13-åringar i Danmark i somras. Edit Cosmo vann fem av sex matcher och Tilda Larsson gick obesegrad genom mästerskapet.

 

Artikelbild: Fair Play

Relaterade artiklar

Back to top button
Close