IshockeyNyheterRedhawks

Backtalangen skriver A-lagskontrakt med Redhawks

Helge Grans, 17, har passerat 100 spelade minuter i SHL, och nu har han också skrivit på ett A-lagskontrakt med Malmö Redhawks. Kontraktet gäller över kommande säsong. 

Under hösten har Helge Grans både fått och tagit chansen i andra backars från- och närvaro, något som inneburit till att speltiden ökat. Grans har passerat 100 spelade SHL-minuter, och nu har han också skrivit på ett A-lagskontrakt med Redhawks.

– Vi är stolta över att Helge tagit de här kliven i vår juniororganisation och det har varit oerhört kul att se hur han har tagit för sig och visat prov på hur mogen han är i sitt spel. Jag är helt övertygad om att han kommer att spela i NHL framöver och att han har potential att bli en stjärna. Han har stora uppsidor i sin rörlighet, den storlek han besitter och att han kan hitta spel ute på isen. Jag ser fram emot att få följa hans fortsätta utveckling här, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård, till klubbens hemsida.

– Jag är jätteglad över att få vara kvar i här i Malmö och att få fortsätta min utveckling här tillsammans med tränarna och medspelarna. Det har varit väldigt roligt att ha fått chansen här och det är med stolthet jag skrivit på kontraktet. Jag försöker hela tiden ta tillvara på den speltiden jag får och göra mitt bästa för laget. Vi vet vad som gäller framöver, under våren, och vi ska kriga för att ta segrarna, säger Helge Grans till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close