FotbollNyheter

Besnik Rustemaj förlänger med Veberöds AIF

Anfallaren Besnik Rustemaj har i dagarna signerat nytt kontrakt med Veberöds AIF.
Och anledningen är enkel. Jag har trivs sen dag ett när jag kom till klubben säger han.

Vad fick dig att skriva på för VAIF? Det fanns andra klubbar som var intresserade? 

-Trivseln är jätte viktig för mig. Jag har trivs sen dag ett när jag kom till Veberöds AIF. Sedan har vi gjorde en fantastisk säsong 2019. Det hade varit väldigt svårt att lämna efter en sådan fin säsong.  

Kan vi nu då förvänta oss av dig och av laget inför säsongen?

– Vi ska etablera oss i div 3. Såklart finns det bättre lag i vår serie men vi kommer att vara ett jobbigt lag att möta. Jag kommer att hjälpa laget med poäng och min erfarenhet.

Har du någon koll på motståndarlagen i serien? Vilka tror du blir största hoten? 

-Helt ärligt har jag ingen koll alls på lagen eller hur de har värvat men jag tror det blir en tuff serie. Det kommer att bli tuffare nu  i div 3 om man jämför med förra året i i div 4.

VAIF har tidigare sagt att de ska storsatsa. På vilket sätt kommer det att visa sig? 

– VAIF har satsade på sina egna spelare 2019 och hade 5-6 spelare som var “egna produkter”. Vi ska lyfta upp dom unga så de får känna på A-lag fotboll. Vi har också tappat någon men även hämtat in nya spelare så vi är ett starkt lag.

Du hade ett fantastiskt år 2019. 

-Det var ett väldigt fint år. Det flöt bara på och avslutades precis som jag hade förväntat mig. Mitt mål var att hjälpa laget att göra en bra säsong och att ta upp oss i div 3 vilket också lyckades. Våren gick perfekt med många vinster och poäng. Hösten var bra men inte lika mycket poäng som jag kunde tillföra. Ingen trodde på oss så när vinsten var klar mot BK Flagg i kvalet var en av höjdpunkterna 2019. 

Vad kommer att vara ditt mål kommande år? Vad kan du tillföra till truppen?

– Poäng och mål samt att se till att motståndarna får det jobbigt att möta mig.  

När startar ni med träning och träningsmatcher?

– Vi börja träna nu på måndag, ser verkligen emot det och att få träffa grabbarna. Ska bli skönt att få komma igång nu. Våra träningsmatcher startar i februari och vi börjar med bortamatch mot Genarps IF.


Besnik  Rustemaj

Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close