FotbollLandskrona BoIS

Meriterat nyförvärv till LB07

Emmanuel Okine, 28, blir LB07:s femte nyförvärv inför division två-säsongen.

Den ghananske försvararen har de senaste halvåret spelat i norska FK Mjölner. Han har erfarenhet av spel i Superettan, division ett och division två i klubbar som Landskrona BoIS, Mjällby AIF och Kristianstad FC.

– En stor pusselbit på plats i vårt lagbygge. Med Emmanuel får vi erfarenhet från högre divisioner och det behövs till vårt unga lag. – Genom Olof Perssons nätverk kom vi i kontakt med Emmanuel och när jag och John träffade Emmanuel uppstod det snabbt ett samtycke. I Emmanuel får vi en följsam, stark och rejäl mittback. Vi kommer få nytta av han i vår defensiv men också en tillgång framåt med sin längd, säger sportchefen Sebastian Jonsson till klubbens hemsida.

”Truppbygget fortsätter och vi känner oss trygga med att kunna ställa ett starkt lag på planen när säsongen drar igång. Det är ett par pusselbitar kvar som ska falla på plats, och har goda förhoppningar om att inom en snar framtid kunna presentera ytterligare positiva nyheter kring spelartrupp och ledarstab. Vi har en tydlig process och ett lugn i det vi gör”, skriver LB07 på sin hemsida.

Joel Ask

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close