skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotboll

Silvin Jakupi stannar i FC Rosengård

Silvin Jakupi, 27 år, kom till FC Rosengård inför säsongen 2018 från Makedonska FK Ohrid Macedonian.

Han har i dagarna skrivit på en förlängning av med klubben. Silvin Jakupis nya kontrakt gäller för 1+1 år.

– Det var inget att tveka om att förlänga med FC Rosengård, jag gillar klubben och jag har trivts bra under de två åren jag spelat för FC Rosengård. Sedan gillar jag ambitionerna som FC Rosengård har, säger han till klubbens hemsida. 

FCR ar varit aktiva under vintern. Spelarförlängningar och nyförvärv har avlöst varandra.

Silvin Jakupi tror klubben går framgångsrika år till mötes.

– Jag tror på division ett i framtiden. Jag vill bidra med så mycket som möjligt för att hjälpa FC Rosengård att ta steget upp under 2020, vi måste jobba hårt men tar vi det så har vi alla möjligheter att gå upp till division ett, säger han.

 

Joel Ask

Artikelbild: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close