skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRedhawks

Konstantin Komarek lämnar Malmö Redhawks

Den österrikiske forwarden Konstantin Komarek väljer att omgående bryta sitt kontrakt med Malmö Redhawks. Enligt flera medier kommer han fortsätta karriären i Luleå.
– Jag kommer alltid att ha starka kopplingar till Malmö, säger Komarek.Den österrikiske forwarden Konstantin Komarek lämnar Redhawks med omedelbar verkan. Komarek, som återvände till klubben inför säsongen 2018-19, fortsätter karriären på annat håll. Bortamatchen mot Växjö blev den sista i Redhawksdressen för centern, som väljer att bryta sitt avtal i förtid.

– Jag är tacksam för de åren jag fått i klubben och vill verkligen ta tillfället i akt att tacka alla fans samt mina ledare och lagkamrater. Jag har haft en fin tid och kommer alltid att ha starka kopplingar till Malmö, säger Konstantin Komarek själv i en kommentar till klubbens hemsida.– Vi vill tacka ”Kosta” för hans tid och insatser i Redhawksdressen och önskar honom ett stort lycka till i den fortsatta karriären, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård, till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close