skanesport_desktop-panorama-1

Ishockey

Tyringe Hockey värvar målvakt

Tyringe har gjort klart med målvakten Nick Vilardo, som senast spelade med Kalmar HC i Hockeyettan.

Amerikanen Nick Vilardo anlände till Sverige och Tyringe under torsdagen efter att ha spenderat hösten med isträning hemma i USA. 22-åringen förväntas vara spelklar till fredagens hemmamöte med Vimmerby.

Kontraktet sträcker sig säsongen ut.

– Vilardo är en målvakt vi fått goda vitsord om och som visat upp bra resultat under sina år i Europa. Det känns tryggt att vi säkrat upp målvaktssidan nu inför avslutningen på säsongen, och att vi nu kan träna varje pass med två målvakter. I och med osäkerheten med Brazdils och Tornerefelts lånesituationer är detta en kanonlösning som gynnar oss direkt. Jag är säker på att Strandberg och Vilardo kommer att sporra varandra och utespelarna och att detta gör vår vardag bättre! säger målvaktstränaren Anthon Hansson till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close