skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

De leder Åkarps IF-dam kommande säsong

Åkarps IF har presenterat kommande säsongs tränarkonstellation. 

Under fjolårssäsongen stod Åkarp för en imponerande prestation när man slutade femma i division fyra.

Då som nu leds laget av Robert Magnusson. Men nytt för 2020 är han han får assistans av nyrekryterade Smajil Hadzic, som närmast kommer från Holma Kroksbäck. Han har tidigare figurerat på såväl pojk- och herrsidan som på dam- och flicksidan.

”Robert Magnusson som förra året gjorde en bragdresa med damlaget. Han kom in någon vecka innan seriestarten med ett fåtal spelare och lyckades få fler spelare till laget och slutade på en fin placering i ligan. Smajil Hadzic är ett nyförvärv från Holma Kroksbäck. En fantastisk trevlig och rutinerad person som har varit med länge inom Malmö fotbollen på både dam/tjej och herr/pojk sidan”, skriver klubben i ett meddelande på sin hemsida.

 

Artikelbild: ÅIF

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close