Nyheter

Träningsmatcher och förberedelser inför Allsvenskan

Allsvenskan är bara några månader bort och det milda vädret har möjliggjort för både Malmö FF och Helsingborgs IF att börja träna utomhus. Spelordningen för de första tio omgångarna är klar. Hif kommer att starta säsongen på hemmaplan medan Malmö FF startar på bortaplan.

Nya spelare, och tränare, har anslutit till respektive klubb. Om detta kommer att förbättra klubbarnas odds att vinna Allsvenskan 2020 är en analys för bettare. Det går att göra flera iakttagelser under en försäsong och bettare kan lära sig mycket om spelarnas form och om stämningen i laget. Tiden innan Allsvenskan drar igång ger även utrymme för att hitta vilken bettingsida man ska spela på, och det finns ett stort utbud att välja mellan.

Malmö FF möter norska Norrköping

Malmö FF och deras nya tränare, Jon Dahl Tomasson, startade årets första träning på ett annorlunda sätt. Ca. 1000 supportrar hade samlats på Stadion för att välkomna laget till den nya säsongen med både sånger och fyrverkerier. För Malmö FF väntar fler matchdagar innan Allsvenskan drar igång. I februari kommer de att spela utslagsrundan i Europa League. De kommer även att spela matcher i Svenska Cupen. Helgen innan Allsvenskan börjar kommer de att åka över till Norge och möta Molde. Laget påminner om IFK Norrköping, som de möter i sin första match. De spelar också på en konstgräsplan, vilket förbereder spelarna för en seriestart på Östgötaporten.

Malmö FF är en av förhandsfavoriterna att vinna Allsvenskan den här säsongen. Det är Sveriges mest vinstrika fotbollsklubb genom tiderna och de har stått som segrare 23 gånger. Men inte de senaste två åren. Bettare som vill spela på deras ligavinst kan redan nu börja följa lagets träningar och försöka lista ut om de är i segerform. De kan med fördel också börja att granska utbudet med bettingsidor, då det finns över 90 licensierade spelbolag. För att hitta de bästa betting sidor i Sverige går det att ta hjälp av jämförelsesidor. På dessa går det att titta närmare på vilka spelmarknader, odds och betalmetoder som erbjuds. Det går även att jämföra sidornas användarvänlighet. Genom att granska utbudet i förväg kommer det att vara enklare att bestämma var man vill betta när serierna väl kör igång.

Hif värvar från Färöarna

Hif kommer att starta serien med att möta nykomlingarna Varberg BoIS, på Olympia den 5 april. Likt Malmö FF välkomnades de av supportrar med fyrverkerier under den första träningen på Filborna IP. Det var den första träningen för den nyvärvade mittfältaren Brandur Hendrikssons. Brandur är den första färöingen att spela i en allsvensk klubb och han har tidigare spelat för Köpenhamn FC. I en intervju sa han att han ser fram emot att börja spela i klubben och bekanta sig med staden. Hif åkte ur Svenska Cupen i somras men kommer att spela en antal träningsmatcher mot både allsvenska klubbar och klubbar från Superettan. Klubben slutade på en tionde placering förra säsongen och hoppas nu på avancemang. De har tidigare vunnit Allsvenskan sju gånger. Senaste gången var 2011.

Försäsongen innebär alltid förberedelser för vad som komma skall. Det här gäller både spelare och bettare. För ju mer koll man har på spelmarknaden och spelbolagen, desto mer kan man fokusera på att följa klubbarnas framsteg.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close