MotorNyheter

Jimmy Eriksson tillbaka i racinglandslaget

Jimmy Eriksson har tagits ut till det svenska racinglandslaget och återinförs därmed i truppen inför säsongen 2020.

Svenska Bilsportförbundet presenterade på fredagsförmiddagen en lista på totalt tolv namn som tagits ut till årets landslag i racing.

Jimmy Eriksson är tillbaka i landslagstruppen, som nu leds av nye förbundskaptenen Pier Steffansson, efter ett års frånvaro. Bland de övriga uttagna förarna i årets landslag finns också lillebror Joel Eriksson.

– Det är kul att vara tillbaka i landslaget inför den här säsongen. Det är en samlande plattform som framför allt gör det möjligt att utbyta erfarenheter med de andra i truppen. Jag är glad att Pier och SBF ser potentialen i det arbete jag och vi lägger ner för att fortsätta representera Sverige på en hög nivå ute i Europa, säger Jimmy Eriksson i ett pressmeddelande.

Jimmy Eriksson presenterade nyligen sitt tävlingsupplägg för årets racingsäsong, med en fortsatt satsning på GT-serien ADAC GT Masters där han förlängt sitt kontrakt med toppteamet Zakspeed BKK Mobil Oil Racing.

RACINGLANDSLAGET 2020
Viktor Andersson
Isac Blomqvist
Andreas Bäckman
Jessica Bäckman
Marcus Ericsson
Joel Eriksson
Jimmy Eriksson
Linus Lundqvist
Alfred Nilsson
Felix Rosenqvist
Emil Skärås
Mikaela Åhlin-Kottulinsky

 

Artikelbild: Jimmy Eriksson Racing

Relaterade artiklar

Back to top button
Close