Motor

Joel Eriksson fortsätter i racinglandslaget

Joel Eriksson har tagits ut till landslaget i racing även inför säsongen 2020.
 
21-årige Eriksson har varit en del av det svenska racinglandslaget under hela sin bilracingkarriär, och förblir en del av truppen även 2020.

Svenska Bilsportförbundet presenterade på fredagsförmiddagen en lista på totalt 12 namn som tagits ut till årets landslag. I truppen finns också bland andra Joels storebror Jimmy Eriksson.

– Jag är glad att förbundet fortsätter att tro på mig, och på Jimmy. Det är förstås hedrande att bli uttagen till landslaget. Jag hoppas att jag kan leverera bra resultat ute på banorna i år och längtar efter att få presentera mitt tävlingsupplägg för säsongen väldigt snart, säger Joel Eriksson i ett pressmeddelande. 

 

Artikelbild: Joel Eriksson Racing

Relaterade artiklar

Back to top button
Close