Eskilsminne IFNyheter

Eskilsminne värvar ytterback efter provträningar

Fredrik Wiklund, 24, är Eskilsminnes senaste tillskott. Försvararen kommer närmast från Högaborgs BK.

Under januari har ytterbacken tränat med Eskilsminne under en tvåveckorsperiod. Prestationerna där har nu givit honom ett kontrakt med laget.

Under vintern har flera lag i nordvästra Skåne visat intresse för Fredrik Wiklund. Träningar med Hittarp och Landskrona BoIS och intresse från Råå IF, bland annat. Men valet föll slutligen på Eskilsminne.

– Av flera orsaker så ville jag testa här. Dels är ju Eskils i division ett och det känns att klubben har en fantastiskt fin organisation med många som engagerar sig och bryr sig om att man trivs och fungerar, säger han till klubbens hemsida.

24-årige Fredrik har Högaborg som moderklubb men lämnade redan 2012 och gick till HIF. Efter HIF blev det två säsonger i Kristianstad innan han mellanlandade i Ängelholms FF en halv säsong, därefter Högaborgs BK.

 

Joel Ask

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close