IshockeyKristianstad IKNyheter

Målvakt lämnar Kristianstads IK

Under helgen deklarerade Kristianstads IK att 20-årige Oliver Tornerefelt lämnar laget tillfälligt. 

Målvakten är klar för Hockeyettan-laget Hudiksvall.

– Vi och ”Tornet” går skilda väga för tillfället. Han kommer att spela i Hudiksvall resten av säsongen och det tror vi är jättebra för Olivers utveckling. Att han får spela i ett topplag i division ett, säger KIK:s elitansvarig Christian Falk till klubbens hemsida.

Oliver Tornerefelt har gjort några inhopp under säsongen.

– I matchen mot Västerås står han på huvudet. Sedan gör han en helt okej match mot Hästen också. Men han är inte redo fullt ut för allsvenskan än och vi tror att några månader i Hudiksvall och ett bra division ett-lag nästa säsong kan göra gott för honom. Han kan absolut komma tillbaka någon gång i framtiden och vi kommer att ha koll på honom, säger Christian Falk.

Hudiksvall toppar Allettan Norra.

 

Joel Ask

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close