H65HandbollNyheter

Emma Rask från H65 – Om gemenskapen och uppoffringarna i elithandbollen

Emma Rask är 24 år och uppväxt i Höör där hon spelar i H65 Höörs handbollslag samtidigt som hon studerar. Debuten i H65 Höör kom redan som 15 åring och Emma har sen dess haft stora framgångar i klubblaget där hon vann SM guld 2017.

Hon skrev nyligen på ett förnyat 2 års kontrakt med klubblaget med hopp om att vinna årets serie som de för närvarande leder. I landslagssammanhang har Emma vunnit Junior EM guld och spelat ungdoms OS i Kina där hon även var fanbärare på invigningen. 2019 kom debuten i landslaget mot Norge som har ett av världens bästa lag där det tyvärr blev förlust. Emma ser framemot att vinna fler SM guld och spela fler matcher i landslaget samt stora mästerskap.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close