NyheterTennis

Fair Play: Avtal gällande utomhusanläggning klart

På torsdagen skrevs avtalet på gällande utomhusanläggningen på Limhamns idrottsplats. Fair Play TK har skrivit ett 20-årigt hyresavtal med Malmö stad.

– Fantastiskt att vi nu är i mål och har fått till en bra överenskommelse med Malmö stad om anläggningen. En milstolpe i klubbens utveckling, säger Mats Nilsson, ordförande i Fair Play TK, i ett pressmeddelande.

Arbetet med de sju nya grusbanorna på Limhamns IP är något försenat på grund av regn. Målsättningen är att anläggningen ska öppna runt 2 maj, men helst tidigare. Invigningen är planerad till början av juni.

– Vi får äntligen en samlad mötesplats för alla våra nästan 3000 medlemmar även på sommaren. Det blir ett enormt lyft för klubben och känns fantastiskt positivt, säger Fair Plays klubbchef, Janne Immonen, i ett pressmeddelande.

 

Artikelbild: Fair Play

Relaterade artiklar

Back to top button
Close